Om forfatterne

MBN og NCJ smil

Mariann Bach Nielsen og Niels Jørgensen

Vi har drevet virksomheden 2vejs kommunikation sammen siden 1999. Mariann er underviseren, og Niels er manden der står bag med tekster, økonomi og overblik. Vi arbejder sammen om at give vores kursister enkle råd og gode værktøjer til skriveprocessen. Derfor har det været helt naturligt for os at samle vores arbejde med det gode sprog i bogen: “Skriv bedre tekster – klart, konkret og korrekt”.

Mariann er uddannet lærer og master i retorik og formidling. Hun har samlet en solid erfaring fra folkeskole og seminarium, fra markedsføring og kommunikation i landbruget og fra HR og kommunikation i en detailkæde. Den røde tråd i alt hvad Mariann arbejder med, er klare budskaber og målrettet formidling.

Niels er uddannet agronom og HD i afsætning. Han har i masser af år brugt sit store faglige overblik og præcise sprog som informationschef i en brancheorganisation i landbruget. En af Niels’ store forcer er at han hurtigt kan sætte sig ind i komplicerede emner og skære teksten til – klart og konkret.

Vil du vide mere eller have en snak med os, er vi altid klar. Send en e-mail eller ring til os på 2020 0076.